Hakkımızda

USCAMP

Amerika’da kariyer hedefi olan doktor ve doktor adaylarının, hayallerini gerçeğe dönüştürebilmeleri için hazırlık programları düzenleyen ve danışmanlık hizmetleri sunan bir kurumdur.

Dünyanın farklı coğrafi bölgelerinden, farklı kültürel değerlere sahip, farklı ülkelerde yaşamını sürdüren, birçok doktor adayı sağlık alanında lider konumda olan Amerika’da kariyerini sürdürmek istiyor. Bu sayede tıp alanında çığır açan yeni gelişmeleri yakından takip etme fırsatı buluyorlar. Kapsamlı araştırmaları ve önemli çalışmaları hayata geçirebiliyorlar. Doktorlara sağlanan maddi ve manevi olanaklardan faydalanabiliyorlar.

Hedefine odaklanmış doktor adaylarının, yaşamlarındaki önemli bir dönüm noktasını oluşturacak bu zorlu Amerika yolculuğunda katalizör görevi üstlenmek bizim için mutluluk veren bir duygudur.

Kariyerine Amerika’da başlamak ya da devam ettirmek isteyen doktorlarımız için bu sürecin en önemli aşaması, Amerika’da doktor olarak çalışabilmenin gerektirdiği yasal şartları ve yeterlilik süreçlerini tamamlayabilmektir.

USCAMP olarak doktor adaylarımızın ya da doktorlarımızın USMLE sınavında başarı gösterebilmeleri için deneyimli ve yenilikçi akademik kadromuz ile hazırlık programları düzenliyoruz. Yoğun çalışma ve hazırlık evresi boyunca yeterlilik düzeyi yüksek, süreçlere hakim mentorlarımızla danışmanlık hizmeti sağlıyor ve süreçleri kolaylaştırıyoruz. Yurtdışı staj programları ayarlayarak ve operasyonları yöneterek adaylarımızın diğer adaylardan daha şanslı olmalarını sağlıyoruz.

Biz adaylarımızın hayallerine ortak oluyoruz. Onları anlıyor ve onların başarılarından mutluluk duyuyoruz.

cons009
cons023
Industry's leading experts

A team that can change your bussiness!

Aliquam erat volutpat. Donec placerat metus erat, nec vulputate nulla iaculis eu. Suspendisse potenti. Sed sagittis maximus quam, nec laoreet enim laoreet sed lorem ipsum.